Så er der mindre end 2 timer tilbage til testen

Jeg prøvede om jeg alligevel ikke skulle lave den der kø-funtion i går nat. Men selv om princippet er enkelt, så er der mange ting at tage hensyn til, der skal virke. Det viser sig også at der er sket et skift i tidsmålinger, sådan at jeg skal lære nogen teknikker som jeg ikke kan i forvejen. Det er ikke fordi, det har jeg gjort en del af i dette projekt. Men der er bare ikke tid. Så vi må håbe at der er kraft nok i serveren, og det hele ikke bryder sammen når 60 brugere på same tid tonser ind i web-shoppen i aften kl. 20.00.01!

Jeg har slået super cash til. Det foreslog Simply (web hotellets support), da vi spurgte, om de viste hvor mange brugere sådan en web shop kan holde til samtidig.

Da jeg lavede tidsfunktionen for et par dage siden var jeg lidt sløv, og satte ikke timer ind i sommertidsberegningen. “Det virker ikke et par dage om året, men den skal jo bruges om sommeren…”

Det glemte jeg fuldstændigt. Og så fik jeg sat testen til lige netop den dag hvor det ikke virkede. Dagen hvor vi skifter til sommertid. Man kan sige at det var en heldigt valgt test-dag, for nu har jeg jo fået rettet fejlen!

Men alligevel. Sådan har der været en hel madse “morsomheder” undervejs i udviklingen af denne side.

Her til sidst har jeg lavet et slide-show tila t hjplpe testerne, og jeg har ikke kunnet dy mig for at forklare lidt af det tekniske.

For tidligt start af salget

Da vi i tirsdags endelig fik hul igennem til salget. (Swiipe, vores leverandør af selve betalingen ringede og fortalte at vi var ikke blevet godkendt af dem der skulle godkende os, fordi vi manglede handelsbetingelser og logoer fra Visa, Mastercard og Mobil pay. Der var flere ting, der ikke var i orden, dem fik vi så også ordnet.

½ halv time efter at betalingen var i orden havde vi solgt for 10.000 billetter. Det var ikke meningen!!!

Heldigvis kunne vi bruge det program, jeg havde lavet til at sætte datoer for salg. (Vi kunne også have tømt lageret. Og det var rimelig nemt, at betale pengene tilbage.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *