Nu er lagerfunktionen modificeret

Men den regner forkert!!

Jeg ved godt hvordan funktionen kan rettes, men vil vente med det til vi har en beslutning om at gå videre.

Problemet:

WooCommerece er jo ikke lavet til at sælge billetter, men til at sælge fysiske ting der ligger på et lager.

Jeg har ikke kunnet finde den plugin, der gør at man kan sætte produkterne op som billetter.

Hjemmeserver

Så må man jo lave den selv. Det tog bare hele dagen i går. Jeg startede med at hente det hele hjem til min egen computer, for med XAMPP kan man godt køre en webserver med PHP, MariaSQL, Apache og hele pivtøjet, der hjemme. Og så vil man ikke genere alle testere med de fejl, der stopper det hele hvis man f.eks. glemmer et semikolon.

Problemet var at den her webshop, trækker på min efterhånden noget bedagede computers kræfter, så jeg måtte tilsidst gå tilbage til at arbejde på den rigtige server.

Tanketorsken

Jeg er glad for, at jeg lavede to gratis produkter som jeg kan teste med, for funktionen virker med det første produkt i kurven, men ikke hvis der er 2 produkter. Jeg gider ikke at beskrive hvad jeg gjorde forkert, men bare at jeg har en løsning, som jeg vil implementere “hen ad vejen”. (Du kan ringe til mig 27281852, så vil jeg forklare – de fleste gider alligevel ikke høre på de teksniske forklaringer.

Det undrer mig lidt at det er så besværligt at sætte en webshop op. Men Ok hvis jeg kan lære det på en uge, så kan alle andre.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *