Hvad der skal laves før vi bliver færdige

Vi har fundet en, der kan “hjælpe” med at forbinde til bank og mobile pay, det skal han have 25 øre per betaling for plus et årligt gebyr, der skal også et årligt gebyr og et opretteslesgebyr til Mobilpay. Vi vil opfordre folk til at betale med mobil, for så bliver det billigere. I øjeblikket taler vi med swiipe.com, som kan lave forbindelse både med VISA/dankort og mobile pay. Desværre ikke med almindeligt dankort uden Visa, men det kan evt. komme senere.

Der er også nogle småting, der skal laves her på siden. Vi har løst mange problemer siden vi startede med at lave siden i mandags. Bl.a. skal der

Laves en direkte forbindelse fra oelejr-ferie.dk/booking til oelejr.dk, sådan at man automatisk kan se om der udsolgt.

Måske skal vi også lave en forbindelse den modsatte vej, sådan at vi hvert år kan automatisk sætte titler og uge-dage ind Ligsom vi kan udregne prisen på de enkelte uger atuomatisk. (Det vil altid være muligt at customisere de enkelte priser, hvis nogen ønsker dette, men det vil da være rart, hvis så meget som muligt kan automatiseres.

I øjeblikket tælles “lageret” per prisgruppe, det skal laves sådan at det tælles samlet per uge. Lageret bruges til, at der ikke plads til flere i lejren, end der er på “lager”.

Priserne skal regnes ud sådan at kortere uger bliver billigere

Hilsen Ole

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *